Penne s boloňskou omáčkou 120g
Kód: VH-070
Doprava ZDARMA
Při každé objednávce nad 800 Kč. Rychlé doručení. Expedujeme i na Slovensko.
Související produkty
Detailní popis produktu
Lyo Penne s boloňskou omáčkou - lahodné jídlo s těstovinami, mletým masem a bohatou rajčatovou omáčkou.
Jednoduchá příprava – zalít a jíst!
Připravte si teplý a voňavý pokrm během okamžiku – bez vaření nebo dalších přísad.
- otevřete sáček
- zalijte doporučeným množstvím horké vody
- promíchejte, uzavřete, počkejte přibližně 5-10 minut a podávejte!
Perfektní pro dobrodruhy i pohodlí domova
Lyofilizovaná jídla jsou stvořená pro ty, kdo chtějí mít kvalitní jídlo vždy po ruce, ať už na cestách nebo doma.
- Lehké a skladné – snadno sbalíte i do malého zavazadla
- Čistá receptura bez konzervantů a chemie – jen přírodní ingredience a čerstvá chuť
- Výživná a sytá – dodá energii na cesty i po náročném dni
Momentálně přecházíme na nové obaly, ale výrobek můžete obdržet ještě ve starší verzi obalu. Děkujeme za pochopení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hlavní jídla |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 0.12 kg |
EAN: | 8595705013131 |
Složení: | Pšeničné těstoviny 36 % (pšeničná mouka z tvrdé pšenice), hovězí maso 18 %, rajčata celá loupaná 18 % (rajčata konzervované, rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), cibule 4,5 %, rajčatový protlak 4,2 % (rajčatový protlak 99 %, jedlá sůl 1%), mrkev 3,6 %, petržel 3,6 %, řapíkatý celer 3,6 %, červené víno 2,4 %, parmezán 1,4 % (mléko, jedlá sůl, syřidlo, konzervační látka: vaječný lyzozým), pšeničná mouka 0,9 %, extrakt koření, dextróza, antioxidant: kyselina L-askorbová, kořenicí složka (česnek, bazalka, oregano), palmový tuk, ocet balsamico (kvasný ocet vinný, víno, koncentrovaný hroznový mošt, barvivo E150d; obsahuje siřičitany), cukr, jedlá sůl. |
Výživové údaje hotového pokrmu na 100g: | Energetická hodnota 485 kJ / 116 kcal. Tuky 4,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g. Sacharidy 13,8 g, z toho cukry 1,9 g. Bílkoviny 6,8 g. Sůl 0,6 g. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.